Prijzen van airconditioning

De kosten voor het plaatsen van airconditioning kunnen sterk uiteenlopen. In de eerste plaats zijn ze afhankelijk van uw persoonlijke wensen en voorkeuren. Bij iedere soort airco installatie hoort een ander prijskaartje. Kiest u voor een standaard installatie of maatwerk? Dit zijn allemaal keuzes die van grote invloed zijn op de totaalprijs.   direct offertes aanvragen

Standaard installatie en meerprijs
Houd er rekening mee dat prijzen voor airconditioning vaak zonder installatiekosten vermeld worden. Daarnaast maken veel installateurs nog een verschil tussen een standaard installatie en een installatie waarbij een meerprijs wordt gerekend. Denk hierbij bijvoorbeeld aan werkzaamheden als:

  • Het boren van gaten in massief beton
  • De huur van een hoogwerker of stijger 
  • Het systeem met koelmiddel bijvullen

Efficiënt prijzen vergelijken
Een efficiënte manier om de prijzen van airconditioning in kaart te brengen is het vergelijken van offertes. U kunt via deze website eenvoudig en geheel vrijblijvend meerdere offertes aanvragen. Het opvragen van offertes is gratis.

Ervaringen van andere bezoekers

Weten waar je aan toe bent!
"Ik wilde graag snel een goed overzicht van de prijzen voor het plaatsen van airconditioning. Het aanvragen van offertes via deze website is super handig, je weet direct waar je aan toe bent."
Toegevoegd: L. Visser uit Zoetermeer
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating star

Snel offertes op maat
"Prijzen in kaart brengen vergt veel tijd. Ben daarom blij dat ik met een druk op de knop via deze website snel offertes op maat kreeg."
Toegevoegd: B. de Zeeuw uit Rotterdam
Waardering: 8/10 Rating starRating starRating starRating starRating star
 

Voordelen

  • U heeft snel een goed beeld van wat de aanschaf van airconditioning u kost
  • Het opvragen van offertes is gratis en verplicht u tot niets

Veelgestelde vragen

Welk type airconditioning is relatief goedkoop in aanschaf?
Kiest u voor een mobiele airco dan zijn de aanschafkosten relatief laag. Houd er wel rekening mee dat de verbruikkosten verhoudingsgewijs hoog liggen.

Ik wil op de kosten voor airconditioning besparen door de installatie zelf te doen. Is dat verstandig?
Door zelf de installatie uit te voeren bespaart u inderdaad op de kosten, mits u dit goed uitvoert. Het is een vrij lastige klus en wanneer er onderdelen van de airco beschadigen heeft u geen recht op garantie. Begin er dus alleen aan wanneer u er zeker van bent dat u de installatie succesvol kunt volbrengen.

Meer informatie

De website airco-installaties.nl helpt dagelijks vele tevreden klanten. Nadat u een aanvraag hebt gedaan ontvangt u binnen enkele dagen offertes van airco instalatiebedrijven bij u in de buurt. Mocht u toch nog vragen over deze website hebben, lees er meer over bij 'veelgestelde vragen'.

Oriënteer u verder op airco installateurs en lees rustig verder:

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen.   direct offertes aanvragen