Faq

Zijn er kosten verbonden aan het aanvragen van offertes bij meerdere airco installateurs?

 direct offertes aanvragen
Nee. Het aanvragen van offertes bij meerdere airco installateurs is geheel gratis en vrijblijvend. De bedrijven betalen een vergoeding per ontvangen offerte aanvraag voor.

Ik heb een aantal offertes ontvangen. Ben ik nu verplicht een van de offertes te accepteren? 
Nee, deze service is geheel vrijblijvend en verplicht u tot niets. Als u er voor kiest om de offertes af te wijzen, dan worden er aan u geen kosten verrekend. Laat het dan wel even weten aan de bedrijven die de offerte hebben verzonden. Een korte e-mail sturen is voldoende.

Van hoeveel airco installateurs ontvang ik een offerte? 
U ontvangt maximaal zes offertes van uit uw regio bij wie u een offerte heeft aangevraagd. Ik heb (meerdere) offertes aangevraagd, maar nog niets ontvangen. De airco installateurs hebben (enige) tijd nodig om u aanvraag te verwerken.

Heeft u na een aantal werkdagen nog helemaal niks gehoord? 
airco-installaties.nl stuurt u binnen enkele dagen een service mail, waarmee u met één druk op de knop nog meer offertes kunt aanvragen. Uw aanvraag wordt automatisch doorgestuurd naar andere airco installateurs bij u in de regio.

Hoe wordt er omgegaan met mijn persoonsgegevens? 
Uw gegevens worden alleen gestuurd naar de geselecteerde bedrijven. Kozijnenoffertes.nl garandeert dat uw gegevens niet aan derden worden doorgestuurd. Tip bij het invullen offerte aanvraag formulier! Vul zoveel mogelijk informatie in bij het aanvragen van een offerte voor een airco installatie. Zo kunt u makkelijk een offerte op maat toesturen. U kunt hier de offertes aanvragen.

Welke voordelen heeft airco-installaties.nl te bieden?

  • Altijd de goedkoopste airco installateur en kozijnenzetters
  • De aanvragen zijn vrijblijvend, dus u zit nergens aan vast
  • U ontvangt meerdere offertes van aanbieders in uw eigen regio

U kunt hier direct beginnen met het aanvragen van de offertes!

Lees meer over deze website en vraag direct gratis vrijblijvende offerte aan door het formulier in te vullen. direct offertes aanvragen