Recente aanvragen

Hieronder leest u een aantal recente aanvragen van bezoekers. Mocht u overtuigd zijn om offertes aan te vragen bij airco installateurs bij u uit de regio. Klik dan op de button hiernaast.

direct offertes aanvragen


Installeren airco
"We hebben een platte dak, ruime woonkamer met veel zonlicht. Als er zonlicht schijnt en het is warm dan kan het behoorlijk benauwd zijn "
DoorK. de Vries Op

Airco in werkkamer
"Hallo, de airco moet in de werk kamer op de boven verdieping van mijn frau. (knip salon) De kamer is 3.70 x 3.10 x 2.60. Als het mogelijk is graag koelen hele boven verdieping."
DoorF. van Koten Op

Vervangen oude airco
"Onze oude airco moet vervangen worden aangezien deze niet meer aan de mileu eisen voldoen. Het gaat om een ruimte van 220 m3. Op dit moment hanger er twee grote units."
DoorF. van Kisten Op

Airco met verwarm en koel functie
"Wil graag een airco installatie die kan verwarmen en koelen (combi) Is dit mogelijk? Het liefst een die ingebouwd kan worden in een systeemplafond."
DoorK. Klaasen Op

Airco in huiskamer en slaapkamer
"Betreft airco voor in de huiskamer (benedenverdieping, ca.120m3) en slaapkamer (1e verdieping, ca.42m3)"
DoorJ. van Kosmeier Op

Offertes nieuwe airco
"Airco voor een inhoud van 150 a 200 M3. Dit betreft de bovenetage van een woning. Graag airco voor de bovenverdieping voor de 3 slaapkamers. 3 binnenunits en 1 buitenunit. Alleen koelen eventueel verwarmen. Hoeft geen design kleur te hebben maar mag een meerprijs wel toevoegden, kunnen we altijd over nadenken. Graag zou ik willen weten waar de airco unit geplaatst zou moeten worden en de losse units in de slaapkamers, kunnen die boven de deur? Eventueel tekening op te vragen hoe de indeling gaat worden. Buitenunit moet op het dakkapel geplaatst worden. Graag een prijsopgave met eventuele schema waar wat komt voor eventueel elektra, en vermogen die we nodig hebben daarvoor. Momenteel zijn ze bezig met de verbouwing en gaat heel de verdieping opnieuw ingedeeld worden. Plafonds ed zijn er dan al uit dus alles kan nieuw aangelegd worden. "
DoorC. de Koning Op